Glaslook naambordenGlaslook is geen glas (glas is uiteraard erg breekbaar), maar een luxe en tegelijk stevige kunststofsoort 8 mm dik met de uitstraling van glas. Het materiaal is volledig doorzichtbaar en verkrijgbaar in 3 varianten. Glaslook is uitstekend geschikt voor gebruik in en rondom de woning.

glaslook naambord van 0900 Graveer

Het bijzondere aan glaslook is dat het aan de achterzijde ingegraveerd wordt, dit in tegenstelling tot andere kunststofsoorten (bijv: perspex). Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een zeer luxe uitstraling. Glaslook naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en schroeven. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft.

GLASLOOK WORDT AAN DE ACHTERZIJDE INGEGRAVEERD!

Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een hele luxe uitstraling!
Tevens zijn deze naamborden makkelijker schoon te houden zijn.

0900 Graveer

Telefoon 06-22379928
E-mail verkoop@0900graveer.nl

Joram van Doorn schrijft:
Ik wilde even zeggen dat ik toch wel zo tevreden ben over het kunststof naambordje. Alles staat er precies zo op als we wilden en de gehele afwikkeling verliep perfect. Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groet,
Joram van Doorn

Bekijk meer reacties »