Gravoglas naambordenGravoglas is een luxe en tegelijk stevige kunststofsoort 3 mm dik met de uitstraling van gekleurd glas, welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom uw woning. Het bijzondere aan gravoglas is dat het aan de achterzijde ingegraveerd wordt, dit in tegenstelling tot andere kunststofsoorten (bijv: perspex). Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een hele luxe uitstraling.

Gravoglas naamborden verkrijgbaar bij 0900 Graveer

Gravoglas naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en dopjes. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft !

De Gravoglas losse cijfers en letters worden zonder gaatjes, maar wel met afstandbusjes en bevestigingsmateriaal geleverd, om ze, onzichtbaar, iets van de achtergrond af te monteren. De Gravoglas pictogrammen worden ook zonder gaatjes, maar met een zelfklevende plaklaag geleverd. Hierdoor zijn deze pictogrammen alleen geschikt voor bevestiging op een vlakke ondergrond.

GRAVOGLAS WORDT AAN DE ACHTERZIJDE INGEGRAVEERD !

Hierdoor blijft het materiaal aan de voorzijde glad en krijgt het een hele luxe uitstraling !
Tevens zijn deze naamborden makkelijker schoon te houden zijn.

0900 Graveer

Telefoon 06-22379928
E-mail verkoop@0900graveer.nl

Joram van Doorn schrijft:
Ik wilde even zeggen dat ik toch wel zo tevreden ben over het kunststof naambordje. Alles staat er precies zo op als we wilden en de gehele afwikkeling verliep perfect. Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groet,
Joram van Doorn

Bekijk meer reacties »