Messing naambordenMessing is een koperlegering, zogenaamd geel koper, welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom de woning. Onze messing naamborden worden nog echt ambachtelijk gegoten. De messing naamborden worden na het graveren voorzien van een laklaag. Ondanks deze laklaag zijn de messing naamborden niet vrij van onderhoud. Na verloop van tijd zal de laklaag namelijk zijn kracht verliezen. Met thinner verwijdert u dan de resten van de oude laklaag en met koperpoets doet u uw messing naambord weer glimmen. Vervolgens is het opspuiten van een nieuwe laklaag voldoende om uw naambord voorlopig onderhoudsvrij te maken.

Messing naamborden, 0900 Graveer

De tekst wordt in alle messing naamborden gegraveerd, waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. Alle messing naamborden zijn voorzien van schroefgaten waardoor ze eenvoudig aan de muur gemonteerd worden.

De messing naamborden worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd. De messing schilderij- en ornamentplaatjes worden zonder gaatjes, maar met een zelfklevende plaklaag geleverd. Hierdoor zijn deze plaatjes alleen geschikt voor bevestiging op een gladde ondergrond.

0900 Graveer

Telefoon 06-22379928
E-mail verkoop@0900graveer.nl

Joram van Doorn schrijft:
Ik wilde even zeggen dat ik toch wel zo tevreden ben over het kunststof naambordje. Alles staat er precies zo op als we wilden en de gehele afwikkeling verliep perfect. Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groet,
Joram van Doorn

Bekijk meer reacties »