Perspex naambordenPerspex is een stevige kunststofsoort 3 mm dik, welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom de woning. De tekst wordt in Perspex naamborden in de voorzijde gegraveerd, waardoor uw naam niet weg kan slijten of vervagen. Doordat Perspex naamborden aan de voorzijde gegraveerd worden heeft het een iets minder mooiere uitstraling dan de Gravoglas naamborden.

Perspex met de uitstraling van gravoglas naamborden

Perspex naamborden worden standaard geleverd met voorgeboorde gaatjes, afstandbusjes en dopjes. Hierdoor kan de plaat eenvoudig gemonteerd worden op enkele millimeters afstand van de ondergrond, wat het een bijzondere uitstraling geeft !

De perspex losse cijfers en letters worden zonder gaatjes geleverd, maar wel met afstandbusjes en bevestigingsmateriaal om ze, onzichtbaar, iets van de achtergrond af te monteren.

De perspex pictogrammen worden ook zonder gaatjes, maar met een zelfklevende plaklaag geleverd. Hierdoor zijn de pictogrammen alleen geschikt voor gebruik op een vlakke ondergrond.

Perspex naamborden in de uitvoering transparant, transparant frost en transparant frost groen worden aan de achterzijde gegraveerd !

0900 Graveer

Telefoon 06-22379928
E-mail verkoop@0900graveer.nl

Joram van Doorn schrijft:
Ik wilde even zeggen dat ik toch wel zo tevreden ben over het kunststof naambordje. Alles staat er precies zo op als we wilden en de gehele afwikkeling verliep perfect. Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groet,
Joram van Doorn

Bekijk meer reacties »