RVS / Smeedijzer naambordenRVS

RVS is een zeer sterke staalsoort, welke uitstekend geschikt is voor gebruik in en rondom uw woning. RVS staat voor roest-vast-staal en is daardoor bijzonder weersbestendig, maar niet geheel vrij van onderhoud. Daarom dient uw RVS naambord af en toe met HG RVS snelglans behandeld te worden. Het is niet verstandig de RVS naamborden te poetsen, doordat de tekst op alle RVS naamborden beletterd wordt; zo kan de tekstlaag niet beschadigen of vervagen.

Mooie RVS naamborden van 0900 Graveer

Alle RVS naamborden zijn voorzien van schroefgaten en worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal waardoor ze eenvoudig aan de muur gemonteerd worden. De RVS cijfers worden zonder gaatjes geleverd, maar wel met afstandsbusjes en RVS bevestigingsmateriaal om ze, onzichtbaar, iets van de achtergrond af te monteren. De RVS-look en aluminium naamborden worden standaard zonder gaatjes geleverd maar met een zelfklevende plaklaag. Hierdoor zijn ze alleen geschikt voor bevestiging op een vlakke achtergrond.


Smeedijzer

Smeedijzer wordt ambachtelijk vervaardigd en is uitstekend geschikt voor gebruik rondom de woning. De smeedijzeren modellen zijn namelijk eerst verzinkt en hebben vervolgens een poedercoat-behandeling ondergaan, waardoor een goede weersbestendigheid gewaarborgd is. De tekst wordt op smeedijzeren modellen aan beiden zijden van het uithangbord identiek beletterd.

Ook maken wij naamborden van smeedijzer bij 0900 Graveer

Het is niet verstandig de smeedijzeren modellen te poetsen. Alleen model 2002 wordt enkelzijdig beletterd. Deze unieke uithangborden kunnen eenvoudig aan de muur gemonteerd worden. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Smeedijzer is uniek en ambachtelijk materiaal dat tegen een stootje kan !

0900 Graveer

Telefoon 06-22379928
E-mail verkoop@0900graveer.nl

Joram van Doorn schrijft:
Ik wilde even zeggen dat ik toch wel zo tevreden ben over het kunststof naambordje. Alles staat er precies zo op als we wilden en de gehele afwikkeling verliep perfect. Bedankt voor de goede service en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Vriendelijke groet,
Joram van Doorn

Bekijk meer reacties »